top of page

Cliënten aan het woord

Relatietherapie contact

"Wij vonden het heel effectief om onze therapie met een mannelijke en vrouwelijke therapeut te doen. Hierdoor voelden we gelijkwaardigheid tijdens de therapie"

Relatietherapie contact

"In het verleden hebben we eerder relatietherapie gehad, maar we merkten dat één afspraak in de week niet voldoende was om onze problemen op te lossen. We vonden de intensieve aanpak van Michel en Eva heel goed passen bij onze problematiek. Na de intensieve therapie hebben we een weg gevonden om onze relatie liefdevol voort te zetten. Twee keer per jaar maken we een afspraak met Michel en Eva voor onze "relatie APK". We zijn blij dat we elkaar weer hebben gevonden"

Relatietherapie contact

"Michel en Eva zijn prettige therapeuten met veel ervaring. We hebben ons tijdens de therapie op ons gemak gevoeld. Mede hierdoor merkten we dat we alles met elkaar konden delen en hebben we een hele fijne tijd gehad" 

Relatietherapie contact

"Wat een fantastisch schip. Het verblijf was zalig en alles was tip top georganiseerd. We waren echt in een totaal andere omgeving en het was haast wel een kleine vakantie. Dit heeft zeker bijgedragen aan de positieve uitkomst van onze relatietherapie"

Relatietherapie contact

"Omdat we een druk gezin hebben, ontbreekt het ons om iedere week tijd vrij te maken voor relatietherapie. De aaneengesloten therapie was voor ons een uitkomst"

Relatietherapie contact

"Dank voor jullie hulp. Goede relatietherapie en een waanzinnig mooie locatie" 

Relatieproblemen?
Wij kunnen jullie helpen!

 

Relatietherapie contact
bottom of page