top of page

Michel van 't Zand

Relatietherapeut

De liefde voor de zee is op jonge leeftijd ontstaan toen mijn vader, die zelf ook duikinstructeur was, mij met deze bijzondere wereld liet kennismaken. Vanaf toen wilde ik vooral op-en onder het water zijn. Om die reden opende ik na mijn diensttijd in 1990 mijn eerste duikcentrum en dit groeide uit tot een Padi 5-star Instructor Development Center. Dit heb ik jaren met veel plezier gedaan en ik vond het ook tijd om weer eens een nieuwe koers te gaan varen. 

Na het voltooien van diverse opleidingen, waaronder de opleiding tot Personal coach, Trainer in Neuro Linguïstisch Programmeren en opsteller voor Familie-en Organisatie-systemen, opende ik mijn praktijk in 2004. 

In 2010 heb ik een trainingsinstituut opgericht met meerdere trainingsruimtes. Hier werden door een team van trainers diverse trainingen gegeven, vooral gericht op trainingen waarbij mannen beter in hun kracht komen te staan, NLP trainingen, Trainers-trainingen en Intensieve relatietherapie. Het trainingsinstituut werd erkend door het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs).

Omdat ik merkte dat mijn voorkeur meer uitgaat naar persoonlijke begeleiding, heb ik in 2013 het besluit genomen om het trainingsinstituut te verkopen. Met de aankoop van een 29 meter lang zeilschip (TX-51) heb ik een unieke en inspirerende praktijkruimte gecreëerd. Dit zeilschip ligt in de tweede haven van Scheveningen. Voor cliënten die liever vaste grond onder de voeten willen, heb ik mijn praktijkruimte aan de eerste haven van Scheveningen.

In mijn vrije tijd zeil ik met veel plezier langs de Nederlandse kust of maak een grote zeilreis. Noorwegen is één van mijn favoriete bestemmingen. Vooral de ruige en ongerepte natuur spreekt mij enorm aan!

 

Mijn motto is:

“No-nonsense, helder en duidelijk”

Relatietherapeut

Eva van der Laan

Relatietherapeut

Ons leven is wat onze gedachten ervan maken. Ons denken rangschikt alle indrukken die van buiten komen, kleurt onze werkelijkheid en neemt vervolgens deze voor waar aan. En zo leggen wij ons beeld van onszelf en de wereld vast.

 

Ik vind het fascinerend dat we kunnen veranderen wat we zijn en hoe we de wereld zien en beleven door onze gedachten te veranderen. Het doorgronden van ons bewustzijn en zo onszelf te kennen inspireert mij. Er zijn bijna geen grenzen om ons te blijven ontwikkelen en vernieuwen. Werken met deze en vele andere thema’s geeft mij vervulling en een prachtig beeld van de wereld. Vol bewondering ben ik deelgenoot van de successen die mijn cliënten bereiken. Kun je jezelf voorstellen hoe inspirerend dat is? Dat maakt voor mij mijn vak tot het mooiste van de wereld. Als coach weet ik dat alle antwoorden al in ons zitten en soms hebben we extra begeleiding nodig om ook bij die antwoorden te kunnen komen.

Na het afronden van mijn Coachingsopleiding in 2006 heb ik diverse specialisatie opleidingen gevolgd waaronder NLP Master (Neuro Linguïstisch Programmeren), Voice Dialogue (een positieve en zeer effectieve bewustzijns transformerende methodiek) en Mindfulness. Daarnaast heb ik verschillende trainingen gevolgd en gegeven in NLP, familie en organisatiesystemen, leiderschap, effectief presenteren en communicatietrainingen op grond van NLP.

Sinds 2008 werk ik met veel voldoening en plezier vanuit mijn praktijk in het Statenkwartier in Den Haag. Omdat ieder mens uniek is zijn de trajecten altijd maatwerk. Als coach kan ik u begeleiden. Verschillende vraagstukken kunnen aanleiding zijn voor uw behoefte aan coaching.

DSC00931_edited.jpg

Relatieproblemen?
Wij kunnen jullie helpen!

 

Relatietherapeut
bottom of page